MH Training

Wordt getraind door een ironman, crossfitter en wordt de beste versie van jezelf!

Waarom MH Training?

Na jarenlang zelf zeer actief wedstrijdsporter: windsurfen, triathlon, CrossFit en trainer coach te zijn in Strength & Conditioning (Triathlon), Mobility, Gladiator en CrossFit, kan je bij mij terecht voor Personal training en Small group trainingen. Iedere training is een beleving en uitdaging op zich, is nooit hetzelfde en is geschikt voor ieder niveau.

HomeGym en Outdoor Gym
Mijn MH Gym is ingericht in mijn huis en tuin waar we binnen en buiten kunnen trainen. De Gym is uitgerust met hoogwaardige producten. Hier geef ik Personal training en Small group training tot maximaal 3 personen. Met mijn enthousiasme, bevlogenheid, ervaring en skills train ik jou om fitter, krachtiger en energieker dan ooit te worden. Op de maandag-, woensdagavond geef ik een groepsles MH WOD dat voor iedereen geschikt is en je mega sterk, slank/geshaped en fit maakt. De les duurt 45-60 minuten. Alles is te combineren met extra PT in mijn App.

Strength
shape
Fit
fun

MH Training

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Tarieven

€ 55

Personal training of Small group (max 3)

€ 100

MH WOD (max 3-4)

Koop en reserveer je training

Met Marco Hoogenraad

Iedere training motiveert Marco je tot grote hoogtes, houdt je techniek en motoriek nauwkeurig in de gaten en stuurt je bij waar nodig! Maar een geintje hier en daar hoort er zeker bij!

Testimonials

5/5
Ruim 1,5 half jaar train ik bij Marco! De lessen zijn elke week anders, lekker veel afwisseling. Marco geeft voldoende tijd en ruimte om alles uit te leggen en om de oefeningen te begrijpen. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau hard en plezierig trainen.
5/5
Wil je fit worden of blijven zonder na te denken welke oefening je moet doen, je techniek wel goed is en of je wel effectief hebt getraind? Dan is Marco zeker de trainer om heen te gaan. Kleine uitdagende groepen waar iedereen elkaar helpt en uitdaagt op een leuke sportieve manier. Na 1 jaar kom ik nog steeds met spierpijn thuis.